Over ons

Wie zijn we, wat doen we en waarom

Logo_EzzzQ_button

Hallo!

Bedankt voor je interesse! We nodigen je graag uit om een kijkje te nemen achter de schermen van EzzzQ.

Ten eerste, bij EZZZQ draait het allemaal om mensen…onze medewerkers, onze klanten, onze designers, onze techneuten en onze partners. Wij zijn van mening dat het hebben van bijzondere en getalenteerde mensen het meest waardevol voor een bedrijf is. Wij zijn eind 2011 met een idee begonnen en dat is inmiddels uitgegroeid tot een succesvol concept dat gewaardeerd wordt door lokale retailers EN wereldwijd uitgerold kan worden. Het is een geweldig avontuur tot nu toe…en we zijn nog maar net begonnen.

Onze missie is eenvoudig: “Om alle giftartikelen op aanvraag in de hele wereld aan ons videoplatform toe te voegen.” In andere woorden ‘The EzzzQ Engine’ biedt een totaaloplossing om alle cadeaus die je je maar kunt bedenken, te personaliseren met een videoboodschap. Een eenvoudig concept, maar moeilijk om uit te voeren! Het goede nieuws: we komen iedere dag dichter bij deze realiteit en vinden het geweldig om te doen.

Het verhaal achter EZZZQ


Wij denken dat mensen het waarderen als hun vrienden, geliefden of familieleden iets speciaals doen voor enkele belangrijke momenten in het leven zoals een verjaardag, een nieuwe baan, een nieuw huis, een trouwerij of de geboorte van je eerste kind. Iets speciaals zit niet zozeer in de prijs van een cadeau, maar meer in de attentiewaarde, de gedachte en de boodschap.

Vroeger stuurde men brieven of kaarten via de post om elkaar te feliciteren. Geliefden stuurden elkaar liefdesbetuigingen. Door de brievenbus kwam een verrassing binnen en het openen van de envelop was spannend. De wereld is sneller geworden.

Tegenwoordig stuurt iedereen elkaar de hele dag door instant messages, bijvoorbeeld via WhatsApp, Twitter of Facebook. Natuurlijk is instant messaging handig en leuk, maar de impact van de boodschap gaat verloren.

De technologiën van EZZZQ zijn er om weer een extra verrassingseffect toe te kunnen voegen aan een cadeau. Het is verrassend, spannend en leuk om een persoonlijke videoboodschap te ontvangen bij een cadeau. Iemand heeft duidelijk zijn/haar best gedaan. De ontvanger ervaart een gevoel van dankbaarheid, vriendschap, geluk, liefde en genieten. Daarnaast kunnen de videoboodschappen bewaard worden voor een blijvende herinnering.